Verspil geen energie en investeer in vakwerk!

Een energiezuinige woning spaart u geld en draagt bij tot een schoner leefmilieu. En dat begint iedereen stilletjes aan te beseffen.

De gemiddelde nieuwbouwwoning wordt alsmaar energiezuiniger. In 2006 hadden woningen in Nederland gemiddeld een E-peil van E86. In 2009 was dat al gemiddeld E76. Recente cijfers geven ook aan dat meer en meer dossiers een E-peil halen dat lager is dan E60. Een positieve tendens. Nog (slechts) een kwart van de huizen is geheel of gedeeltelijk enkel beglaasd. Het gros van de woningen met enkel glas is ouder dan 30 jaar.

Nog meer voordeel

Er zijn nog steeds tal van financiële tegemoetkomingen als u investeert in een energiezuinige woning. Informeer u dus zeker bij uw gemeente, provincie, netbeheerder, de fiscus en de regionale overheid. Twente Solutions doet daar nog een schepje bovenop. Met de Twente Solutions kunststoframen en -deuren isoleert u uw woning vakkundig en beter dan de EPB-regelgeving voorschrijft.

Energiebespaarfonds

De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds. Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn) is aangewezen als uitvoeringsorganisatie en bemiddelaar van het Nationaal Energiebespaarfonds.

Lees alles over de energiebespaarlening op http://www.energiebespaarlening.nl/

Resultaat: uw energiefactuur daalt, uw wooncomfort stijgt.

Altijd winst

Een woning extra isoleren, vraagt een extra investering maar daar krijgt u wel heel wat voor terug: een lagere CO²-uitstoot een een aanzienlijke besparing op uw energiefactuur.

Reken maar: de vervanging van een vierkante meter enkel glas door super isolerend glas levert op jaarbasis een besparing op van 44 liter stookolie of 56 kubieke meter aardgas. Ook de keuze van het schrijnwerk is hierin belangrijk.

Zorg er dus voor dat zowel het profielsysteem als het glas zeer goed isoleren.

Zelfs de basisuitvoering van Twente Solutions raam- en deursysteem haalt, voorzien van dubbele beglazing van 1,0 W/m²K, makkelijk 1,2 W/m²K. Het vervangen of plaatsen van ramen en deuren naar kunststof ramen en deuren is dus een investering die al vlug rendeert.

Scroll naar boven