VERSPIL GEEN ENERGIE: INVESTEER IN VAKWERK!

Waarom nog energie verspillen?

Een energiezuinige woning spaart u geld en draagt bij tot een schoner leefmilieu. En dat begint iedereen stilaan te beseffen

De gemiddelde nieuwbouwwoning wordt alsmaar energiezuiniger. In 2006 hadden woningen in Nederland gemiddeld een E-peil van E86. In 2009 was dat al gemiddeld E76. Recente cijfers geven ook aan dat meer en meer dossiers een E-peil halen dat lager is dan E60. Een positieve tendens
Nog (slechts) een kwart van de huizen is geheel of gedeeltelijk enkel beglaasd. Het gros van de woningen met enkel glas is ouder dan 30 jaar.

Nog meer voordeel

Er zijn nog steeds tal van financiƫle tegemoetkomingen als u investeert in een energiezuinige woning. Informeer u dus zeker bij uw gemeente, provincie, netbeheerder, de fiscus en de regionale overheid. Twente Solutions doet daar nog een schepje bovenop: met de Twente Solutions kunststof-ramen en -deuren isoleert u uw woning vakkundig en beter dan de EPB-regelgeving voorschrijft.

Energie bespaarfonds:

De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds. Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn) is aangewezen als uitvoeringsorganisatie en bemiddelaar van het Nationaal Energiebespaarfonds.

Lees alles over de energiebespaarlening op http://www.ikinvesteerslim.nl/

Resultaat: uw energiefactuur daalt, uw wooncomfort stijgt.